Win twee kaarten voor Excelsior Vrouwen - Feyenoord Vrouwen

Win twee kaarten voor Excelsior Vrouwen - Feyenoord Vrouwen

Zondag 31 oktober spelen zowel Feyenoord 1 als de Feyenoord Vrouwen 1 aan de andere zijde van de Maas. Beide teams spelen om 12.15 uur. De mannen spelen de uitwedstrijd op Het Kasteel en de vrouwen spelen hun eerste stadsderby in het Van Donge & De Roo Stadion.

Omdat het Feyenoord-publiek hondstrouw is, verwacht FSV De Feijenoorder dat Het Kasteel weer kan rekenen op een vol uitvak plus Feyenoorders op de thuisvakken. Heb je geen kaart voor Sparta-Feyenoord? Dan biedt de supportersvereniging een leuk alternatief aan.

In samenwerking met Excelsior Rotterdam hebben we speciaal bij de uitwedstrijd van de Feyenoord Vrouwen 1, een speciaal Feyenoord-vak kunnen creëren. Het lijkt ons voor de bezoekers van deze wedstrijd een leuke toevoeging om allemaal bij elkaar te zitten/staan om zo de dames naar een overwinning te helpen.

De kaartverkoop gaat voor dit vak via deze speciale link. De link brengt je gelijk naar het juiste vak. De eerste 150 leden van FSV De Feijenoorder die zich op vertoon van hun ledenpas bij de wedstrijd melden bij een vrijwilliger van de vereniging, ontvangen een unieke Feyenoord-wedstrijdsjaal. Nog geen lid? Meld je direct online aan of schrijf je in bij aankomst op het vak mogelijk. Je ontvangt ook dan direct de wedstrijdsjaal. Uiteraard is voor de actie van toepassing op=op!

Winactie
Het is ook mogelijk om twee kaarten te winnen voor het duel van zondag. Wat moet je doen? Vul het contactformulier in op FR12.nl en stuur ons je gegevens. FSV De Feijenoorder neemt contact op met degene die gewonnen heeft. We kiezen in de loop van de dag een random winnaar uit.

Update
De twee kaarten zijn gewonnen door Linda. FSV De Feijenoorder gaat contact opnemen.

Lees meer over
Feyenoord Vrouwen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties