Wereldwijd problemen met levering voetbalshirts

Wereldwijd problemen met levering voetbalshirts

Feyenoord heeft de nieuwe uitshirts nog niet officieel bekend gemaakt vanwege problemen bij adidas. De Rotterdammers krijgen veel kritiek te verwerken omdat de tenues nog niet te koop zijn in de fanshops, maar de club is afhankelijk van leverancier adidas.

Niet alleen Feyenoord heeft problemen met de leveringen. Ook in Engeland dreigt het voor een aantal grote clubs mis te gaan. BBC maakt melding dat bij slechts 44 van de 92 clubs uit de hoogste vier divisies zowel het uit- als thuistenue te koop is. Bij in totaal 19 clubs zijn er nog helemaal geen nieuwe shirts te koop in de fanshops.

De situatie is zo erg dat sommige supporters zelfs moeten wachten tot eind november. Bij Feyenoord is er tot op de dag van vandaag nog geen duidelijkheid. De kans is groot dat ze nog niet beschikbaar zijn voor de eerste uitwedstrijd van de Rotterdammers in de Eredivisie. Vitesse is op 7 augustus dan de tegenstander. Feyenoord beschikt dan over het thuisshirt en het derde tenue.

Bij het derde tenue is de voorraad op dit moment ook erg laag. Vooral de kindershirts lopen goed en diverse maten zijn al uitverkocht. Feyenoord laat weten dat er volgende week een nieuwe lading shirts wordt verwacht en die kunnen dan ook direct besteld worden.

Lees meer over
Voorbereiding 2022/2023
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties