Wedstrijd in Europa League levert Feyenoord ook boete op

Wedstrijd in Europa League levert Feyenoord ook boete op

Feyenoord heeft ook in de Europa League een flinke boete ontvangen van de UEFA. De voetbalbond straft de Rotterdammers voor drie incidenten na de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de tussenronde van het Europese toernooi. In totaal moet Feyenoord een bedrag van 54.000 euro overmaken.

De UEFA heeft Feyenoord beboet voor het blokkeren van de trappen, het gooien van objecten en het afsteken van vuurwerk. Het eerstgenoemde incident kost de stadionclub een bedrag van 28.000 euro. Het gooien van objecten levert een boete op van 14.500 euro op en vuurwerk kost de club 11.500 euro.

Feyenoord heeft tijdens de groepsfase van de Champions League acht boetes ontvangen. Er werden boetes ontvangen voor de thuiswedstrijd tegen SS Lazio (28.000 euro), het duel in De Kuip tegen Celtic (52.250 euro), Celtic-uit (16.500 euro) en de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid (32.000 euro). Het totale boetebedrag van het avontuur in Europa komt hiermee op 182.750 euro.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties