Wålemark twijfelgeval voor duel tegen Feyenoord

Wålemark twijfelgeval voor duel tegen Feyenoord

Patrik Wålemark heeft zijn eerste speelminuten voor SC Heerenveen nog niet kunnen maken. De huurling van Feyenoord komt terug van een spierblessure en heeft de afgelopen periode alleen nog deel kunnen nemen aan groepstrainingen.

SC Heerenveen speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Wålemark was niet van de partij, die uiteindelijk werd verloren door de Friezen. Volgens journalist Sander de Vries is Wålemark 'niet fit genoeg'. De 21-jarige Zweed is zelfs nog een twijfelgeval voor de eerstvolgende wedstrijd, die in De Kuip plaatsvindt tegen Feyenoord op zaterdag 16 september om 16:30 uur.

Oud-Feyenoorder Sven van Beek maakte vandaag wel zijn rentree. De centrale verdediger was maanden afwezig vanwege een blessure en hoopt tegen Feyenoord weer bij de wedstrijdselectie te horen. ''Het is fijn om na zo'n lange tijd weer minuten te maken. Na maanden trainen in de sportschool ben je dat wel zat. Gelukkig heb ik nu de eerste minuten weer gemaakt.''

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties