'Wålemark meldt zich zaterdag in Rotterdam'

'Wålemark meldt zich zaterdag in Rotterdam'

Feyenoord heeft het Zweedse talent Patrik Wålemark zo goed als binnen. Alleen de medische keuring kan een overgang nog in de weg staan. De 20-jarige rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, meldt zich morgen al in De Kuip.

Dat meldt Martijn Krabbendam van Voetbal International. Zondag en maandag wordt de nieuwe aanwinst medisch gekeurd. Als Wålemark dat doorstaat is hij definitief speler van Feyenoord. De Zweed kan volgend weekend, als Feyenoord op bezoek gaat bij NEC, zijn eerste minuten maken.

Wålemark maakte indruk in Zweden
"Patrik is een moderne, snelle, technische en zeer begaafde speler die professioneel is en zich buiten het veld gedeisd houdt'', vertelt journalist Josip Ladan van het Zweedse Sportbladet. ''Hij komt uit een voetbalfamilie en heeft eigenlijk alles om een geweldige speler te worden. Waarschijnlijk komt hij terecht bij een van de top-vijf clubs in de Serie A. Dat zeggen we niet vaak over Zweedse spelers, maar de kwaliteiten heeft hij absoluut."

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties