Wålemark krijgt rugnummer 23 bij Feyenoord

Wålemark krijgt rugnummer 23 bij Feyenoord

Patrik Wålemark gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 23. Dat is te zien op een foto die op Twitter werd gedeeld door zijn zaakwaarnemer Fredrik Risp. Het nummer was vrijgekomen na de verhuur van Aliou Baldé.

"Alles is zo snel gegaan", vertelde de nieuweling kort na zijn transfer op de website van zijn oude club BK Häcken. "Wat ik over de club en de stad heb gehoord, klonk geweldig. Nu ik hier ben en iedereen heb ontmoet, is het zelfs beter dan ik dacht. Het is moeilijk om afscheid te nemen, maar al van jongs af aan droom ik van een stap naar een buitenlandse club. Het is mooi dat ik deze grote stap kan maken."

Wålemark debuteerde in juli 2020 op 18-jarige leeftijd in de Allsvenskan, de hoogste Zweedse voetbalcompetitie. Sindsdien speelde hij ruim vijftig wedstrijden voor BK Häcken. Kort na zijn debuut kreeg Wålemark ook zijn eerste oproep voor Zweden Onder 21. Als jeugdinternational speelde hij sindsdien acht interlands, waarin hij drie keer trefzeker was.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties