Voorprogramma zondag 14 mei: optredens op drie zijdes

Voorprogramma zondag 14 mei: optredens op drie zijdes

Alle Feyenoorders kijken er naar uit: de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles van aanstaande zondag. Om alle supporters die er zondag bij zijn in de juiste stemming te brengen, is er vanaf 14:00 uur een uitgebreid voorprogramma samengesteld.

Optredens op drie zijdes, sectoren gesloten
Voorafgaand aan de wedstrijd vinden zowel aan de gele, blauwe als groene zijde van De Kuip optredens plaats. Let op: elke tribune heeft zijn eigen entertainment en de sectoren zullen dus gesloten blijven. De uitzondering hierop vormen de supporters op de oranje zijde: zij kunnen terecht bij het podium achter de groene zijde.

Programma
Achter de Gerard Meijer-tribune (gele zijde) wordt een waar bierplein gecreëerd, met extra drinkgelegenheden, lange banken en foodtrucks. De muzikale ondersteuning hierbij wordt verzorgd door DJ Reza en DJ Rob & MC Joe.

De liefhebber van onder meer Hollandse hits komt dankzij DJ Zig aan zijn trekken op het podium buiten bij De Vereeniging (blauwe zijde).

Ook achter de Willem van Hanegem-tribune (groene zijde) staat een podium: hier draaien DJ Sven & Marco en Untold Stories. Daarnaast komt Seaneman het legioen trakteren op rauwe Rotterdamse rap.

Stadion open vanaf 14:00 uur
De poorten aan de gele, blauwe en groene zijden gaan om 14:00 uur open. Elke sector is alleen toegankelijk met een kaart voor een vak aan die zijde (geel = geel, etc.). Heb je een kaart voor de oranje zijde? Dan ben je welkom op de buitenring van de groene zijde voor een hapje, drankje en muzikaal entertainment. De toegang verloopt via de poorten op groen. Zorg dat je wel uiterlijk 15:15 uur binnen bent. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk om binnen de poorten naar de groene zijde te gaan.

Sjaals
Verschillende supportersgroepen werken samen aan een grootse sfeeractie. Zij roepen hierbij op om zondag je sjaal mee te nemen naar De Kuip, een oproep die de club alleen maar kan ondersteunen. Vergeet je sjaal dus niet en maak er samen met je kameraden een onvergetelijke dag van in De Kuip!

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties