"Voor zijn ontwikkeling is het goed om een vervolgstap te maken"

"Voor zijn ontwikkeling is het goed om een vervolgstap te maken"

Lutsharel Geertruida maakte op bezoek bij Heerenveen indruk op oud-voetballer Romano Denneboom. Namens De Telegraaf stelde Denneboom deze week het Elftal van de Week samen, waarin naast Mats Wieffer ook de verdediger werd opgenomen. Volgens hem is Geertruida waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen voor Feyenoord.

"Zijn zevende goal van het seizoen werd helaas afgekeurd, en na vier keer kijken heb ik nog steeds twijfels of het hanteren van die regel op deze manier wenselijk is", begon Denneboom over de vroege buitenspelgoal van Geertruida. "Het is mooi dat hij weer bij Oranje zit en als je hem dit seizoen ziet, is het voor zijn ontwikkeling goed om een vervolgstap te maken."

Net als Geertruida maakt ook Wieffer grote stappen, ziet Denneboom. "Hij draait een prima seizoen, wat heeft geleid tot een vaste plek bij het Nederlands elftal. Het zou me niet eens verbazen als hij daar op het EK bij de eerste elf zou beginnen. Het zegt veel over hem dat hij ondanks alle interesse en aandacht die er voor hem is, zo blijft presteren. Dat vind ik knap."

Elftal van de Week:
Vasilios Barkas (FC Utrecht); Yukinari Sugawara (AZ), Lutsharel Geertruida, Mats Köhlert (sc Heerenveen); Mats Wieffer, Arno Verschueren (Sparta), Oguzhan Özyakup (Fortuna Sittard), Mathias Kjølø (FC Twente); Sven Mijnans (AZ), Vangelis Pavlidis (AZ), Koki Saito (Sparta)

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties