'Vijf jeugdspelers in de belangstelling van Excelsior en FC Dordrecht'

'Vijf jeugdspelers in de belangstelling van Excelsior en FC Dordrecht'

Excelsior en FC Dordrecht hebben zich in De Kuip gemeld met interesse in vijf Feyenoord-talenten. Dat meldde het doorgaans goed ingevoerde Twitter-kanaal Feyenoord Youth Watcher maandagochtend. De clubs hopen respectievelijk twee en drie spelers te kunnen huren van de aanstaande landskampioen.

In het geval van Excelsior gaat het om middenvelder Antoni Milambo (18) en vleugelaanvaller Jaden Slory (17). De vraag is - als zij aan de Kralingers verhuurd zullen worden - op welk niveau de spelers komend seizoen zouden uitkomen. Excelsior staat momenteel op een nacompetitieplek (plek 16) en moet dus nog flink aan de bak om degradatie te voorkomen.

FC Dordrecht heeft verdediger Guus Baars (19) en vleugelaanvallers Shiloh 't Zand (19) en Leo Sauer (17) op het oog. Afgelopen weekend bevestigde Hans de Zeeuw, algemeen directeur van FC Dordrecht, dat zijn club hoogstwaarschijnlijk een nieuwe samenwerking aan zal gaan met Feyenoord. Baars, 't Zand en Sauer zouden dus de eerste drie kunnen zijn die van deze constructie gebruik maken.

Overigens is er nog lang geen akkoord over de verhuur van de vijf talenten. De gesprekken bevinden zich nog in een opstartende fase.

Lees meer over
Jaden Slory Antoni Milambo Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties