Vijf Feyenoorders in Conference League team van het jaar

Vijf Feyenoorders in Conference League team van het jaar

De UEFA heeft maar liefst vijf Feyenoorders verkozen voor het elftal van het jaar in de Conference League. Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Tyrell Malacia ,Luis Sinisterra en Cyriel Dessers maken deel van de selectie.

Verder valt Luis Sinisterra nog persoonlijk in de prijzen. De Colombiaan is uitgeroepen tot Talent van het Jaar in de Conference League. De 22-jarige aanvaller was in achttien officiële wedstrijden goed voor elf doelpunten en zeven assists.

De UEFA heeft ook drie wedstrijden van Feyenoord genomineerd voor 'Conference League game of the season'. De thuiswedstrijden tegen Olympique Marseille en Slavia Praag maken kans. Ook de uitwedstrijd tegen Partizan Belgrado is genomineerd. Het is hier mogelijk om je stem uit te brengen.

Volledig team
Patrício (Roma); Geertruida, Smalling (Roma) Trauner, Malacia; Pellegrini (Roma), Payet (Marseille), Dewsbury-Hall (Leicester); Dessers, Abraham (Roma) Sinisterra.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties