'Verwachting dat Feyenoord het financieel af zal leggen in strijd om Timber'

'Verwachting dat Feyenoord het financieel af zal leggen in strijd om Timber'

Feyenoord is 'zeer concreet' voor Quinten Timber. Dat schreef Voetbal International, nadat 1908.nl eerder op de dag al meldde dat de club een poging wil wagen. Toch is het gezien de flinke concurrentie om zijn handtekening nog maar zeer de vraag of het de Rotterdammers ook gaat lukken.

'Navraag leert dat de Rotterdammers inderdaad zeer concreet zijn en ver willen gaan', schreef het voetbalmedium donderdagmiddag. 'Maar ze staan niet alleen.' Daarmee werd onder meer gedoeld op de interesse van Ajax en PSV, die al langer bekend is. Timber zou echter ook in beeld zijn bij clubs uit de grotere Europese competities. 'De verwachting is dan ook dat Feyenoord het financieel af zal leggen.'

Timber kende een sterk seizoen in het shirt van FC Utrecht, waar hij 33 wedstrijden speelde, 2 goals maakte en 4 assists leverde. Zijn contract bij die club loopt nog tot medio 2024.

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties