Vermoedelijke opstelling: Slot grijpt terug op López en Dilrosun

Vermoedelijke opstelling: Slot grijpt terug op López en Dilrosun

Feyenoord hoopt zondagmiddag tegen FC Groningen weer te kunnen beschikken over Dávid Hancko. De verdediger viel geblesseerd uit tegen PEC Zwolle, maar mogelijk kan hij zondag al in actie komen. Het Algemeen Dagblad voorspelde in zijn vermoedelijke opstelling in ieder geval dat de Slowaak er gewoon bij is.

Hancko zou volgens het AD direct weer in de basis starten, waarmee hij opnieuw een centrum vormt met Lutsharel Geertruida. Marcus Pedersen is dan de rechtsback, terwijl Marcos López op links net als in Utrecht de voorkeur zou krijgen boven Quilindschy Hartman.

Op het middenveld heeft Mats Wieffer zijn basisplaats inmiddels afgedwongen. Dat geldt niet voor Alireza Jahanbakhsh, die ondanks een aardige wedstrijd als basisspeler tegen PEC Zwolle weer naar de bank wordt verwezen. Javairô Dilrosun begint als rechtsbuiten en vormt een voorhoede met Danilo en Igor Paixão.

Geen persconferentie
Omdat Feyenoord donderdagavond nog speelde, was er vrijdag geen persconferentie om vooruit te blikken op de wedstrijd in Groningen. Slot heeft dus nog weinig kunnen zeggen over zijn opstelling en de fitheid van Hancko. Zondag zal dus pas blijken of de genoemde namen daadwerkelijk aan de aftrap staan.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, López; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Dilrosun, Danilo, Paixão

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties