Rijnmond: Geen sprake van lange afwezigheid Hancko

Rijnmond: Geen sprake van lange afwezigheid Hancko

De blessure van Dávid Hancko is minder erg dan gevreesd. Dat meldt Rijnmond-verslaggever Dennis van Eersel daags na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De Slowaak viel daarin uit met een schouderblessure, maar van een langdurige afwezigheid is geen sprake.

Direct na de gewonnen bekerwedstrijd gingen de zorgen uit naar Hancko. De verdediger liep na een kleine zeventig minuten een blessure op, bleef minutenlang op het veld zitten en moest met veel pijn naar de kant. Het zag er op het eerste gezicht niet goed uit en gevreesd werd dat na Gernot Trauner nog een sterkhouder in de verdediging voor langere tijd zou wegvallen. Daarvan is gelukkig naar alle waarschijnlijkheid geen sprake.

FC Groningen-uit
Wel is het de vraag of Hancko er deze zondag tegen FC Groningen al bij kan zijn. Dat zal moeten blijken uit tests die de verdediger morgen (zaterdag) ondergaat. Mocht de wedstrijd in Groningen nog te vroeg komen, dan lijkt Jacob Rasmussen zijn logische vervanger.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties