Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot rekent op sterkhouders

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot rekent op sterkhouders

Het Algemeen Dagblad verwacht dat diverse sterkhouders weer fit genoeg zijn om te starten bij Feyenoord. De Rotterdammers zien Lutsharel Geertruida weer terugkeren in de verdediging. De geboren Rotterdam was ziek en kon daardoor geen minuten maken tegen AS Roma. Geertruida is volledig hersteld van buikgriep en kan daardoor in de basis starten tegen RKC Waalwijk.

Feyenoord houdt ook rekening met de terugkeer van Quinten Timber. De middenvelder heeft een hersenschudding opgelopen in de thuiswedstrijd tegen AZ en moest daardoor rust houden. Santiago Gimenez speelde tegen AS Roma een half uur en de verwachting is dat de spits zondagmiddag om 16:45 uur zestig minuten in actie kan komen.

Yankuba Minteh en Igor Paixão zijn de vleugelspelers tegen RKC Waalwijk. Vooral laatstgenoemde lijkt zijn vorm weer terug te vinden. De Braziliaan was tegen AS Roma trefzeker en had een aantal goede acties in huis. Achterin begint Thomas Beelen in de basis. De centrale verdediger heeft de test tegen AS Roma met glans doorstaan en wordt gezien als de toekomstige vervanger van Gernot Trauner.

Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Ook bij de vierde achtereenvolgende thuiswedstrijd in korte tijd hoopt trainer Arne Slot op de twaalfde man. ''Tegen AS Roma was de sfeer geweldig, de supporters stonden de hele wedstrijd achter ons. Zeker in deze fase waarin de wedstrijden elkaar in een moordend tempo opvolgen, hebben we die steun ook zondag weer heel hard nodig. Dat verdienen de jongens ook. We gaan er alles aan doen om die wisselwerking weer te creëren.''

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties