Vermoedelijke opstelling: Eén wijziging bij Feyenoord

Vermoedelijke opstelling: Eén wijziging bij Feyenoord

De verwachting is dat Feyenoord een wijziging gaat doorvoeren voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ten opzichte van de gewonnen Klassieker in De Kuip start dit keer Marcos López in de basisopstelling van de Rotterdammers. Bart Nieuwkoop neemt hierdoor weer plaats op de bank.

Vanwege de afwezigheid van Quilindschy Hartman paste Slot zijn verdediging aan tegen Ajax door met Lutsharel Geertruida te beginnen als linksback. Hierdoor kon David Hancko gewoon centraal blijven. Nu krijgt López de voorkeur als linksback en kan Geertruida weer als rechtsback uit de voeten.

Het middenveld blijft ongewijzigd tegen Fortuna Sittard. Mats Wieffer, Quinten Timber en Calvin Stengs worden door het Algemeen Dagblad verwacht op het opstellingsformulier. Slot heeft ook geen reden om zijn aanval te wijzigen. Igor Paixão en Yankuba Minteh zijn in vorm de laatste weken en hebben dat vooral tijdens de 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Ajax bewezen.

Santiago Gimenez blijft de voorkeur krijgen van Slot. De Mexicaan is bezig aan een mindere fase in het shirt van Feyenoord en bood na de Klassieker zelf zijn excuses aan voor zijn gebrek aan goals. Volgens Slot niet nodig, want hij werkt hard en is van grote waarde in de manier van drukzetten. Daarnaast is er alle vertrouwen dat Gimenez snel weer zijn doelpuntenproductie gaat opschroeven.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord:
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees meer over
Marcos López
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties