"Verkoop Sinisterra wordt een recordtransfer voor Feyenoord"

"Verkoop Sinisterra wordt een recordtransfer voor Feyenoord"

Henk Timmer was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie. De voormalig doelman van Feyenoord is goed op de hoogte van de transfermarkt in Zuid-Amerika en was zo ook betrokken bij de komst van Marcos Senesi in 2019. Hij ging in op de marktwaarde van de Argentijn en van ploeggenoot Luis Sinisterra.

"Het is grappige is: hij heeft zich fantastisch ontwikkeld, maar hij moest eigenlijk weg", begon Timmer over Sinisterra. "Toen Jaap Stam bij Feyenoord kwam, wilden ze van Sinisterra af, maar Jaap wilde dat niet. Als je kijkt hoe hij zich ontwikkeld heeft, is dat fantastisch. Dat wordt een recordtransfer voor Feyenoord", zo verzekerde hij. "Voor Feyenoord is dat achttien miljoen (de transfer van Dirk Kuyt, red.), hij gaat al richting de 25. Hij heeft alles: snelheid, scorend vermogen, een steekpass en hij schiet ook van afstand ballen binnen."

Senesi werd de afgelopen periode veelvuldig gelinkt aan buitenlandse clubs. "Voor het bedrag waar hij toen voor kwam (zeven miljoen, red.), heeft hij zijn meerwaarde bewezen. Hij heeft na dit seizoen nog een eenjarig contract, dus die moeten ze ook nu gaan verkopen." Timmer verwacht daarbij wel dat zijn marktwaarde door het kortlopende contract en de gevolgen van de coronacrisis iets is afgenomen. "In het begin waren er clubs die praatten over twintig miljoen. Dat ga je nu niet meer halen. Als je tussen de twaalf en vijftien zit, doe je het heel goed."

Lees meer over
Luis Sinisterra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties