Vanmiddag persconferentie Slot voor kraker tegen PSV

Vanmiddag persconferentie Slot voor kraker tegen PSV

Feyenoord heeft weer een nieuwe persconferentie ingepland. Trainer Arne Slot blikt dinsdagmiddag uitgebreid vooruit op de kraker tegen PSV in de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers trappen woensdagavond om 20:00 uur af en gaan strijden voor een plek in de kwartfinales van het bekertoernooi.

De persconferentie van Arne Slot begint om 14:30 uur en wordt live uitgezonden op de nieuwe streamingdienst Feyenoord ONE. Afgelopen vrijdag werd het persmoment nog geschrapt omdat Slot niet fit genoeg was om in De Kuip te verschijnen. Inmiddels is de trainer volledig hersteld en stond hij ook rondom het duel tegen Vitesse al uitgebreid de pers te woord.

Slot kreeg toen al vragen over de thuiswedstrijd tegen PSV in De Kuip. De trainer beseft dat Feyenoord beter moet omgaan met de geboden mogelijkheden om het de Eindhovenaren moeilijk te maken. "Als onze kansenconversie niet beter wordt, hebben wij woensdag geen enkele kans om te winnen. Tegen PSV krijg je al niet zoveel kansen."

"En zij weten wel aardig raad met het benutten van kansen," vervolgde Slot afgelopen weekend zijn verhaal. "Wij hebben genoeg spelers die heel goed doelpunten kunnen maken. Met de kwaliteiten die wij hebben, kunnen wij ook wel een keer drie goals maken uit vijf kansen. Maar in onze vorige wedstrijden tegen PSV lukte het niet om onze eerste kansen om te zetten in goals."

PSV verspeelde afgelopen weekend voor het eerst punten in de Eredivisie. Slot ziet dit niet als een voordeel. ''Als je zeventien keer op rij wint, kan je mentaal wel een keer een gelijkspelletje hebben als je ook nog door bent in de Champions League. Daar zullen ze niet van in de war zijn. Volgens mij heeft Peter ook aangegeven dat de onderlinge wedstrijden hebben aangetoond dat het heel dicht bij elkaar ligt, maar de stand in de competitie geeft dat niet aan.''

Klik hier om naar de livestream te gaan

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties