Van Dijk ontvangt Geertruida bij Nederlands elftal: "Kampioen!"

Van Dijk ontvangt Geertruida bij Nederlands elftal: "Kampioen!"

Justin Bijlow, Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida zijn vandaag aangekomen in Zeist voor de trainingsdagen met het Nederlands elftal. De Feyenoorders mogen zich na één week rust nu voorbereiden op de Final Four van de Nations League. Op woensdag 14 juni speelt Oranje de halve finale tegen Kroatië in De Kuip.

Aanvoerder Virgil van Dijk was enthousiast om Geertruida weer te zien, wie hij in de vorige interlandperiode geblesseerd zag uitvallen tegen Frankrijk. Bondscoach Ronald Koeman liet zich eerder al positief uit over de Feyenoorders en ziet zeker mogelijkheden voor basisplaatsen. ''Ik zie Wieffer samen met Frenkie en een derde middenvelder. Voor zijn rol komen ook Marten de Roon en Veerman in aanmerking'', zei de bondscoach eerder tegenover De Telegraaf.

Bij winst in de halve finale op Kroatië zal het Nederlands elftal het opnemen tegen de winnaar van Spanje en Italië. Een eventuele wedstrijd om de derde plek vindt plaats in de Grolsch Veste. Op zondag 18 juni worden de finale (21:00 uur) en troostfinale (15:00 uur) afgewerkt.

Lees meer over
Justin Bijlow Lutsharel Geertruida Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties