Vader Gimenez: ''We hebben geen voorstel ontvangen''

Vader Gimenez: ''We hebben geen voorstel ontvangen''

Santiago Gimenez blijft het onderwerp van gesprek in de Mexicaanse media. De spits van Feyenoord scoorde zondagnacht het winnende doelpunt in de Gold Cup, waardoor zijn heldenstatus in Mexico nog groter is geworden. De geruchten over geïnteresseerde clubs nemen met de dag toe.

Zaakwaarnemer Morris Pagniello bevestigde afgelopen week dat grote clubs uit Europa de ontwikkelingen van Gimenez nauwlettend volgen. Tottenham Hotspur is één van de geïnteresseerde partijen die de prestaties van Gimenez nauwgezet in de gaten houden. Als de 29-jarige Harry Kane de Engelse club verlaat, wordt de Mexicaan gezien als mogelijke opvolger.

Volgens Mexicaanse media heeft de zaakwaarnemer van Gimenez al een verkennend gesprek gevoerd met Tottenham Hotspur, maar er zullen pas concrete gesprekken plaatsvinden over een transfer als Kane vertrekt. De vader van Gimenez benadrukt echter dat er op dit moment nog geen enkele club een bod heeft uitgebracht bij Feyenoord en dat de contacten met algemeen directeur Dennis te Kloese uitstekend zijn.

Geen concreet bod
''Er is het hele seizoen veel gepraat'', vertelt Christian Gimenez in gesprek met ESPN Mexico. ''Het is normaal om te praten, maar we hebben van geen enkel team een voorstel ontvangen. We hebben uitstekend contact met Feyenoord en met Dennis te Kloese, dus uiteindelijk zullen we zien wat er gebeurt. We sluiten niet uit dat er ooit een bod komt maar op dit moment is hij een speler van Feyenoord en hij is erg gelukkig bij de club."

Christian Gimenez benadrukt nog maar eens dat zijn zoon een contract voor drie seizoenen heeft bij Feyenoord en alle focus is op het presteren in De Kuip. ''Hij gaat zich de 24e melden bij Feyenoord, en op vier augustus speelt hij de Nederlandse Super Cup. De waarheid is dat we daar erg op gefocust zijn.'' Trainer Arne Slot gaf onlangs al aan gewoon op de spits te rekenen.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties