Update | Kökcü ontkent akkoord: "Weet ik niets van"

Update | Kökcü ontkent akkoord: "Weet ik niets van"

Orkun Kökcü zou rond zijn met een club uit Italië. Met dat opmerkelijke nieuws kwam zijn voormalig trainer Zeljko Petrovic kort na het bereiken van de Conference League-finale op RTV Rijnmond. Om welke club het gaat, zei hij daarbij niet.

Veel meer details zijn vooralsnog ook niet bekend. Petrovic liet alleen weten zelf gebeld te zijn door de club, waarvan hij alleen kan zeggen dat deze niet in de top van het Italiaanse voetbal actief is. Eerder werd Kökcü gelinkt aan onder meer AS Roma, de tegenstander in de finale van de Conference League.

Update 23:48 | Kökcü ontkent
Orkun Kökcü stond na het opmerkelijke nieuwtje van Petrovic nog de pers te woord in Marseille en kon dus direct reageren op de geruchten. "Daar weet ik niets van", werd hij geciteerd door Algemeen Dagblad-verslaggever Mikos Gouka. "Mijn vader heeft die contacten, ik neem aan dat hij het mij vertelt als er iets rond is."

Mocht een stap naar Roma toch aan de orde zijn, dan zou dat in ieder geval een pikante zijn. Vanavond werd duidelijk dat Feyenoord en Roma tegenover elkaar staan in de finale van de Conference League. "Die wil je dan kapot spelen, alles voor Feyenoord", zei de middenvelder.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties