Union Berlin reist met 2400 supporters af naar De Kuip

Union Berlin reist met 2400 supporters af naar De Kuip

Union Berlin kan bij het bezoek aan Feyenoord donderdag rekenen op veel steun. 2400 supporters reizen met de club mee naar De Kuip. Dat schreef de club drie dagen voor het Conference League-duel op de eigen website.

Daarmee zal het uitvak in De Kuip donderdag vol zijn. Slavia Praag, de eerste Conference League-gast in De Kuip, nam zo'n 1000 supporters mee. Overigens is de wedstrijd van donderdag nog niet helemaal uitverkocht. Voor Feyenoord-supporters zijn er op enkele vakken nog kaarten te verkrijgen.

Het duel tussen Feyenoord en Union - de nummer vijf van de Bundesliga - is een belangrijke. Vooralsnog gaan de Rotterdammers met vier punten aan kop in groep E en bij winst zet de ploeg dan ook een grote stap richting overwintering. Mocht Feyenoord echter onderuit gaan, dan wordt het ingehaald door Union en mogelijk ook Slavia Praag, dat op bezoek gaat bij hekkensluiter Maccabi Haifa.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022 Union Berlin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties