Uitblinker Aursnes: ''We willen natuurlijk als eerste eindigen''

Uitblinker Aursnes: ''We willen natuurlijk als eerste eindigen''

Feyenoord behaalde een zwaar bevochten overwinning op Union Berlin, zeer verdiend overigens, maar de omstandigheden waren niet om over naar huis te schrijven. Of eigenlijk ook wel: het bleef maar regenen en het veld in het stadion van Hertha BSC (waar de wedstrijd gespeeld werd) werd naarmate de wedstrijd vorderde alleen maar slechter en slechter.

Ook uitblinker Fredrik Aursnes viel dat op. "Het werd moeilijker naarmate de wedstrijd vorderde, met het veld dat niet meer zo goed was in de tweede helft. Ik denk dat we daar goed mee zijn omgegaan, goed gevochten hebben en uiteindelijk de 2-1 winst hebben gekregen."

Feyenoord staat nu op de rand van de knock-out fase van de Conference League. "We staan er goed voor en willen natuurlijk als eerste eindigen, want dan hoef je geen twee extra wedstrijden te spelen en dus zijn we nog niet klaar. We hebben nog twee wedstrijden te gaan en we willen het goed afmaken."

Lees meer over
Conference League Feyenoord Union Berlin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties