UEFA straft Feyenoord zwaar na tweeluik tegen Olympique Marseille

UEFA straft Feyenoord zwaar na tweeluik tegen Olympique Marseille

De UEFA heeft Feyenoord flink gestraft voor de thuis- en uitwedstrijd tegen Olympique Marseille. De Rotterdammers ontvangen naast een flinke geldboete ook een straf voor de eerstvolgende thuis- en uit wedstrijd in Europa.

Feyenoord moet de vakken Q, R, S, T, U, X tijdens het eerste duel in de groepsfase van de Europa League sluiten. Ook mag de stadionclub geen supporters meenemen naar de eerste uitwedstrijd in de groepsfase van het Europese toernooi.

In totaal moet er 70.000 euro worden overgemaakt naar de UEFA voor het afsteken van vuurwerk en het gooien van objecten naar het veld. Voor de finale van de Conference League tegen AS Roma kan Feyenoord ook nog rekenen op een flinke boete voor het afsteken van vuurwerk.

De nieuwe boete van de UEFA is alweer de elfde geldstraf van afgelopen Europese seizoen. Dat betekent dat Feyenoord in totaal al ruim een half miljoen euro aan boetes opgelegd heeft gekregen door UEFA.

Lees meer over
Feyenoord Conference League 2021/2022 Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties