#TT | Spits Šporar opnieuw gelinkt aan Feyenoord

#TT | Spits Šporar opnieuw gelinkt aan Feyenoord

Feyenoord wordt opnieuw gelinkt aan Andraž Šporar. De 28-jarige spits staat op dit moment onder contract bij Sporting Lissabon. Šporar komt echter niet in aanmerking voor speelminuten en mag daardoor vertrekken. De nummer twee van de Primeira Liga wil Šporar het liefst verkopen.

Šporar werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Middlesbrough FC. De Sloveen kwam 35 wedstrijden in actie en scoorde in de Championship acht doelpunten. Volgens het Portugese medium Record is nu Feyenoord in de markt voor Šporar. De oud-speler van onder meer FC Basel en SC Braga heeft nog een contract tot medio 2025 en een huidige marktwaarde van 4,5 miljoen euro.

Feyenoord is na het vertrek van Cyriel Dessers en Bryan Linssen nadrukkelijk op zoek naar versterking in de aanval. Eerder werden de Rotterdammers al in verband gebracht met de de Uruguayaanse spits Thiago Borbas en Matheus Nascimento. Al is laatstgenoemde financieel niet meer haalbaar. Ook Real Madrid wordt in de wandelgangen genoemd als nieuwe werkgever.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers.

#TT | Spits Šporar opnieuw gelinkt aan Feyenoord
Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties