'Feyenoord geïnteresseerd in spits Thiago Borbas'

'Feyenoord geïnteresseerd in spits Thiago Borbas'

Feyenoord is achter de schermen al druk bezig met volgend seizoen. De Rotterdammers zijn volgens 1908.nl geïnteresseerd in de Uruguayaanse spits Thiago Borbas van Atlético River Plate Montevideo.

De 20-jarige Borbas is één van de namen die hoog op het lijstje staat van Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen wist de stadionclub eerder al te versterken met de Braziliaan Danilo Pereira da Silva en zijn momenteel in onderhandeling met Dessers.

Het is echter de vraag of er een persoonlijk akkoord bereikt kan worden met Dessers. De Belg heeft zich namelijk in de kijker gespeeld bij diverse clubs uit het buitenland. Feyenoord is nog niet in onderhandeling met Atlético River Plate Montevideo.

Marktwaarde
De 1.86 lange centrumspits heeft een waarde van 1,10 miljoen euro volgens Transfermarkt. Borbas heeft nog een contract dat loopt tot 31 december 2023. In de Primera División Apertura speelde de rechtspoot in totaal 32 wedstrijden en was daarin tien keer trefzeker en goed voor zes assists.

Lees meer over
Frank Arnesen Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties