#TT | Feyenoord en Cruz Azul akkoord over transfersom

#TT | Feyenoord en Cruz Azul akkoord over transfersom

Feyenoord en Cruz Azul hebben een akkoord bereikt over een transfersom van Santiago Giménez. De Rotterdammers hebben een tweede bod gedaan en daar ook een deadline aan vast gehangen. De Mexicanen hadden tot zaterdagavond de tijd om te reageren en hebben inmiddels een positief antwoord gestuurd naar Nederland.

Dit meldt Marca.com. Journalist Alejandro Orvañanos weet te melden dat de twee clubs elkaar gevonden hebben in een transfersom en dat beide partijen nog onderhandelen over de laatste details. De verwachtingen zijn dat ook daarover de komende uren een akkoord bereikt gaat worden. Over bedragen en percentages worden nog geen mededelingen gedaan.

Giménez heeft zelf al aangegeven dolgraag naar Feyenoord te willen. Giménez wil zich voor het WK in Qatar in de kijker spelen voor de nationale ploeg. Hij denkt in Europa meer kans te hebben om de bondscoach van Mexico te overtuigen. Giménez moet bij Feyenoord de strijd aangaan met de Braziliaan Danilo.

Lees meer over
Tabloid Transfers Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties