#TT | AC Milan scout Wieffer als opvolger Tonali

#TT | AC Milan scout Wieffer als opvolger Tonali

Mats Wieffer heeft zich in de kijker gespeeld bij AC Milan, aldus journalist Marco Conterio op Twitter. De middenvelder van Feyenoord wordt beschouwd als één van de mogelijke opvolgers van Sandro Tonali bij de Serie A club.

Tonali staat aan de vooravond van een miljoenentransfer naar Newcastle United. Met deze transfer vangt AC Milan naar verluidt een recordbedrag van zeventig miljoen euro, drie miljoen meer dan wat Real Madrid destijds betaalde om Kaká los te weken bij de Italiaanse club. Met deze inkomsten is AC Milan actief op zoek naar een geschikte vervanger.

Wieffer is één van de kandidaten, hoewel er op dit moment nog niets concreet is. De Italianen hebben echter wel de eerste contacten gelegd met de zaakwaarnemer van de 23-jarige middenvelder en hebben geïnformeerd naar de vraagprijs van Feyenoord. Wieffer heeft onlangs zijn contract bij Feyenoord verlengd en ligt nu tot medio 2027 vast in De Kuip.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties