Trauner vol vertrouwen: ''Met een goede focus moet het lukken''

Trauner vol vertrouwen: ''Met een goede focus moet het lukken''

Gernot Trauner heeft vertrouwen in de wedstrijd tegen Olympique Marseille van morgenavond. De verdediger vindt dat Feyenoord een goede kans heeft om de finale te bereiken.

"We hebben daar genoeg kwaliteit voor. Het zal wel moeilijker worden dan vorige week, maar met een goede focus moet het lukken. Wij kijken enorm uit naar morgen", zegt de Oostenrijker op de persconferentie. Trauner wil niets weten van vermoeidheid door het zware en drukke programma van Feyenoord. "Als je mentaal sterk bent, voel je ook veel minder dat je moe bent. Morgen is het ook nog eens zo'n grote wedstrijd, dus daar ben je altijd wel klaar voor.’’

Feyenoord liet Dimitri Payet vorige week in De Kuip opvallend veel vrij. Dat moet morgen anders, vindt ook Trauner. "We moeten hem weghouden bij het doel. Als team moeten we hem geen ruimte achter de verdediging geven, het centrum dichthouden en hem absoluut niet uit het oog verliezen. Dat is moeilijk om negentig minuten te doen, maar we gaan ons best doen."

De Oostenrijker blijft, net als trainer Arne Slot, nuchter over het Stade Vélodrome van Olympique Marseille. "Het is een geweldig mooi en groot stadion. We hebben dit seizoen in heel veel stadions gespeeld en de sfeer zal hier ook mooi zijn. Uiteindelijk is het gewoon 11 tegen 11 en zullen wij het verschil moeten maken."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties