Trauner verlengt contract: ''Een echte Feyenoorder geworden''

Gernot Trauner en Feyenoord hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. De verdediger gaat zijn contract verlengen tot medio 2026 bij de Rotterdamse club. Trauner zijn huidige verbintenis liep door tot medio 2025.

Feyenoord maakt het heuglijke nieuws dinsdagmiddag bekend via sociale media. De Rotterdammers wisten afgelopen weekend ook een grote slag te slaan door een akkoord te bereiken met Lutsharel Geertruida over het verlengen van zijn contract.

Zo blijft er goed nieuws komen uit De Kuip. ''Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie. Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd'', vertelt de 30-jarige verdediger. ''De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me.''

''Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing.'' Trauner merkt dat er iets speciaals staat te gebeuren bij Feyenoord. ''De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond.''

Trauner heeft ook na dit seizoen grote plannen met Feyenoord. ''Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club.'' De Oostenrijker speelde tot nu toe 71 wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties