Trauner in basis bij gelijkspel van Oostenrijk

Trauner in basis bij gelijkspel van Oostenrijk

Gernot Trauner heeft iets meer dan een uur meegedaan in de oefenwedstrijd tegen Zwitserland. De verdediger van Feyenoord begon in de basis bij Oostenrijk en werd in de tweede helft gewisseld voor Kevin Danso.

Trauner heeft een aantal trainingen en de oefenwedstrijd tegen Servië niet kunnen meedoen. De rechtspoot werd gespaard vanwege overbelasting. Trauner speelde tegen Zwitserland als linker centrale verdediger en werd beoordeeld met een 7.1 voor zijn optreden.

Met een passingpercentage van 98% en daarmee 52 goede passes speelde Trauner een prima wedstrijd. De verdediger is klaar voor het EK, dat volgende week op 17 juni begint met de kraker tegen Frankrijk. In Groep D treft Oostenrijk ook Nederland en Polen.

De oefenwedstrijd tussen Oostenrijk en Zwitserland eindigde na negentig minuten in 1-1 gelijkspel. Namens Oostenrijk was Christoph Baumgartner trefzeker en Silvan Widmer scoorde voor de Zwitsers.

Opstellingen
Oostenrijk: Lindner; Mwene, Trauner, Lienhart, Daniliuc; Seiwald, Laimer; Baumgartner, Kainz, Schmid; Gregoritsch.
Zwitserland: Sommer; Akanji, Rodríguez, Elvedi; Widmer, Xhaka, Freuler, Ndoye; Vargas, Amdouni, Zuber.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties