Trauner reageert op loting: "Het klonk een beetje als een grap"

Trauner reageert op loting: "Het klonk een beetje als een grap"

Maandagavond organiseerde Feyenoord voor de tweede keer een kerstdiner voor mensen uit Rotterdam-Zuid die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In een zaal waar op maandagmiddag ongetwijfeld door de selectie de loting voor de Europa League is gekeken, waren ook Justin Bijlow en Gernot Trauner aanwezig om te reageren.

"Ik moet heel eerlijk zeggen ik zei: 'Marseille of Rome', en we gaan weer naar Rome", begint Bijlow tegenover RTV Rijnmond. "Je eerste reactie is natuurlijk: 'wéér!'. Het gaan wel weer twee intense wedstrijden zijn, maar er gaat nog veel aan vooraf. Eerst woensdag waar we door moeten gaan in de beker." Toch blikt de doelman heel kort vooruit op de ontmoeting in de Europa League: "Nu moeten we ze pakken!"

Ook de aanvoerder van Feyenoord was aanwezig. "Het klonk een beetje als een grap", opent de Oostenrijker. "We zijn naar Rome geweest, niet alleen voor AS Roma, maar ook voor Lazio. Dit wordt de vierde keer. Uiteraard had onze voorkeur om op een andere plek te spelen, want nu lijkt het alsof we alleen maar naar Rome gaan."

Toch kijkt Trauner ook wel uit naar het tweeluik in februari. "Ik denk dat we een goede kans hebben. We beginnen eerst thuis, dus we willen een goed resultaat behalen en met een voorsprong naar de uitwedstrijd gaan. Vorig jaar was het erg spannend. Dit jaar kunnen we ons verbeteren en hopelijk ook het resultaat."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties