Trauner: "Het doet veel pijn dat dat niet gelukt is"

Trauner: "Het doet veel pijn dat dat niet gelukt is"

Zoals bij elke Feyenoorder was ook de teleurstelling bij Gernot Trauner groot na de verloren Conference League-finale. De Oostenrijker zelf zag er bij de enige tegentreffer niet goed uit. Daar was hij zich na afloop van de wedstrijd dan ook van bewust.

"In de eerste helft kwamen we niet helemaal in ons spel zoals we dat hadden voorgesteld", begon Trauner voor de camera van het Oostenrijkse Sky Sport. "Ik denk dat het een evenwichtige wedstrijd was. Maar we waren op één moment niet oplettend genoeg, stonden te ver uit elkaar. Dat hebben ze afgestraft. Dan wordt het gewoon lastig."

Trauner doelde op de tegentreffer, waarbij hij zelf onder de bal door dook en Nicolo Zaniolo de bal kon aannemen en binnenschieten. "Ze hadden drie spelers op onze laatste lijn gezet en omdat hij naar binnen kwam, stapte ik naar voren. Ik was dichtbij, maar niet dichtbij genoeg. Het zijn kleine dingen, die vervolgens worden afgestraft. Zij hebben het gewoon heel goed uitgespeeld."

"In de tweede helft domineerden we de wedstrijd en hebben we ze onze wil opgelegd. We hebben ook heel goede kansen gecreëerd. Als we gelijk hadden gemaakt, had het snel de andere kant op gekund. Maar helaas was dat niet het geval. Op de een of andere manier wilde de bal er gewoon niet in. Natuurlijk zijn we gefrustreerd en voelen we ons leeg. Dat moeten we nu verwerken."

Teleurstelling
"We moeten dit nu laten bezinken", zei Trauner tot slot. "Het is een grote teleurstelling en zal nog wel een paar dagen doorwerken. We hebben hier wel iets bereikt en natuurlijk zullen de hoofden uiteindelijk weer omhoog gaan, maar als je zo'n lange reis achter de rug hebt en in de finale staat, wil je de titel ook winnen. Het doet gewoon veel pijn dat dat niet gelukt is."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties