Trauner: "Dat is een stap die ik dit seizoen moet maken"

Trauner: "Dat is een stap die ik dit seizoen moet maken"

Gernot Trauner is niet van plan Feyenoord deze zomer te verlaten. Dat gaf de Oostenrijker al eerder aan en herhaalde hij zondag nog maar eens in gesprek met ESPN. De verdediger weet bovendien dat hij komend seizoen een volgende stap moet zetten om nog belangrijker te worden voor Feyenoord.

"Dat is de stap die ik volgend seizoen moet maken: ik moet nog meer een leidersrol opeisen", begon Trauner. "Veel spelers zijn vertrokken. Nu is het aan de spelers die vorig jaar al veel speelden en zijn gebleven om de nieuwe spelers te helpen en om op het veld te laten zien waar Feyenoord voor staat."

Of het moeilijk is om de verwachtingen die vorig seizoen geschapen zijn waar te maken? "Dat is altijd een grote uitdaging na een succesvol jaar. Iedereen verwacht nu dat we hetzelfde of beter presteren. Maar we moeten onszelf niet onder druk zetten. We moeten alleen focussen op het voetbal, proberen goed aan het seizoen te beginnen. Dat kan ons helpen om weer even succesvol te zijn als vorig jaar.

Focus op Feyenoord
Over een eventueel vertrek was Trauner nog maar eens duidelijk. "Dat is niet mijn plan. Voor zover ik nu kan zeggen blijf ik hier. Ik ben volledig gefocust op Feyenoord en kijk ernaar uit om nog een seizoen bij deze club te spelen. Er zal misschien interesse zijn, maar niks om het nu over te hebben. Ik ben gelukkig hier, dat heb ik al vaker aangegeven."

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties