'Tottenham toont zich een slechte verliezer en haalt uit naar Slot'

'Tottenham toont zich een slechte verliezer en haalt uit naar Slot'

Tottenham Hotspur is er niet in geslaagd om trainer Arne Slot los te weken bij Feyenoord. De Engelsen krijgen donderdagochtend de hoon over zich heen van de eigen supporters nadat de club uit de Premier League er opnieuw niet in geslaagd is om een opvolger voor Antonio Conte te vinden.

Volgens James Olley, journalist van ESPN UK, haalt Tottenham Hotspur ondertussen flink uit naar Slot. De club, die aankomend seizoen geen Europees voetbal lijkt te spelen, voelt zich gebruikt door de trainer van Feyenoord. Het besluit van Slot om in De Kuip te blijven kwam als een 'totale verrassing'.

Daarnaast heerst er bij Tottenham Hotspur intern het gevoel dat Slot de concrete interesse heeft gebruikt om een hoger contract uit het vuur te slepen bij Feyenoord. De club uit de Premier League toont zich hiermee een slechte verliezer, aangezien algemeen directeur Dennis te Kloese al wekenlang heeft aangegeven een topaanbieding en een goed verhaal te hebben om Slot te overtuigen van een langer verblijf.

Voor Dennis te Kloese was er maar één doel en dat was Slot aan boord houden. ''Voor de groei van het elftal, voor de ontwikkeling van individuele spelers en voor de verdere opwaardering van Feyenoord als club'', schrijft De Telegraaf. Eerder liep Tottenham Hotspur al een blauwtje bij Te Kloese. De algemeen directeur heeft zijn toekomst verbonden aan Feyenoord en een aanbieding van de Engelsen naast zich neergelegd.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties