OFFICIEEL: SLOT BLIJFT BIJ FEYENOORD

OFFICIEEL: SLOT BLIJFT BIJ FEYENOORD

Arne Slot staat ook aankomend seizoen voor de groep bij Feyenoord, zo laat de trainer weten in gesprek met het Algemeen Dagblad en Voetbal International.

''Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij'', begint Slot zijn verhaal. ''Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd.''

''Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.''

Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft Slot weten te overtuigen met een nieuw, verbeterd contract. De trainer gaat dit spoedig ondertekenen. Met het aanblijven van Slot is het een logisch gevolg dat ook Marino Pusic, Sipke Hulshoff en Ruben Peeters in Rotterdam blijven.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties