Toornstra: "Ik hoorde wat ze zongen en dat blijft mooi"

Toornstra: "Ik hoorde wat ze zongen en dat blijft mooi"

Een man die altijd met open armen zal worden ontvangen bij Feyenoord is Jens Toornstra. In gesprek met ESPN kijkt hij terug op een bewogen wedstrijd. Daarnaast is het voor de middenvelder altijd bijzonder om terug te keren bij de club, waar hij acht jaar heeft gespeeld.

Desondanks stond Toornstra aan de basis van beide doelpunten. Zijn hoekschop kwam uiteindelijk terecht bij Boussaid en een splijtende pass zorgde voor de vrije doortocht van Vesterlund die een strafschop kreeg. Daar was Toornstra blij mee. ''Een werelds begin. Ik denk niet dat het veel clubs is gegeven om hier met 0-2 voor te komen. Op het moment dat het publiek begint te fluiten, maken ze een wereldgoal.''

Bij die bewuste eerste hoekschop zal Toornstra zich toch even Feyenoord hebben gevoeld. De liefde van Het Legioen werd even op de middenvelder geprojecteerd. Hij beantwoordde deze liefde echter met een tegendoelpunt. ''Ik hoorde wat ze zongen, dat blijft mooi hier. Ik was toch blij dat hij er gelijk in ging. Daar hebben we het al vaker over gehad, ik voel me vereerd en trots. Maar nu overheerst teleurstelling.''

De wedstrijd verliep vervolgens toch enigszins teleurstellend voor de ploeg uit Utrecht. ''We gingen met 1-2 de rust in. Dat was een beetje jammer, maar je zit prima in de wedstrijd. Daarna zijn we alleen iets te veel achteruit gedrukt of liepen we zelf te veel naar achter. Daarmee speel je Feyenoord in de kaart. De 4-2 is onnodig. In de kleedkamer hadden we het er over, die bal moet je voorbrengen'', aldus Toornstra.

Lees meer over
Het Legioen Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties