Timber klaar voor interlandperiode: "Ik heb er vooral zin in"

Feyenoord heeft de drie punten weten te pakken in Heerenveen, maar dat ging absoluut niet eenvoudig. De vleugelaanvallers en wissels maakten het verschil in het elftal van Arne Slot, maar toch overheerst het gevoel dat de Rotterdammers een erg zwakke wedstrijd hebben gespeeld. De openingstreffer, waarbij zeven Feyenoorders twee spelers van de thuisploeg niet onschadelijk konden maken, was het perfecte voorbeeld van hoe de middag verliep.

"Het zijn drie punten. Het was zwaar bevochten omdat we vooral onnodig die goals weggeven", begint Quinten Timber na afloop tegenover ESPN. "We speelden best aardig en creëerden genoeg kansen. Ik heb eigenlijk alleen de goals op het grote scherm gezien. Volgens mij schakelt iedereen bij de eerste goal goed om, alleen was er een miscommunicatie. Dat mag niet gebeuren en dan moeten we er zelf voor zorgen dat we het oplossen en dat hebben we gedaan."

Op het einde werd het toch wel spannend of het Feyenoord ging lukken de wedstrijd over de streep te trekken. "Ze waren veel aan het tijdrekken en het tempo was er een beetje uit. We hadden een beetje geluk met Ayase en ik ben vooral blij voor hem dat hij die goal kon maken. Spitsen maken graag goals dus ik ben altijd wel blij voor Santi of Ayase als ze scoren."

Nederlands elftal
Morgen mag Timber zich melden bij bondscoach Ronald Koeman in Zeist. "Een grote verrassing was het niet, want ik zat in de voorselectie. Ik had er wel vertrouwen in, maar uiteindelijk moet het toch gebeuren. Dat is vrijdag gebeurd en ik ben blij dat ik mij morgen mag melden bij het Nederlands elftal. Je werkt hier hard voor en heb natuurlijk ook al gezien bij Jurriën (zijn broer, Red.) hoe mooi het is. Ik heb een paar keer meegetraind dus ken de jongens wel een beetje. Ik heb er vooral zin in. Ik heb vertrouwen in mezelf."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties