'Timber verkiest Feyenoord boven Ajax'

'Timber verkiest Feyenoord boven Ajax'

Quinten Timber lijkt de overstap naar Feyenoord te maken, zo meldt 1908.nl. De middenvelder van FC Utrecht stond ook in de concrete belangstelling van Ajax, maar heeft een voorkeur voor een overstap naar De Kuip.

De 21-jarige Timber zag het niet zitten om bij Ajax als rechtsback te spelen. Dat was voor hem ook de reden om te vertrekken naar FC Utrecht. Timber ziet het wel helemaal zitten om samen te werken met trainer Arne Slot. De verwachtingen zijn dat de clubs de komende dagen tot een akkoord komen over een transfersom.

De mogelijke komst van Timber lijkt ook samen te vallen met een vertrek van Fredrik Aursnes. De Noor staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica en heeft zelfs al een persoonlijk akkoord bereikt met de Portugezen. De afgelopen dagen nemen de geruchten over een toenadering van Benfica naar Feyenoord alleen maar toe. In de media wordt gesproken over een bedrag van vijftien miljoen euro exclusief bonussen.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties