VI: Feyenoord en FC Utrecht akkoord over Timber

VI: Feyenoord en FC Utrecht akkoord over Timber

Quinten Timber maakt de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. De twee clubs hebben een akkoord bereikt over een transfersom van de 21-jarige middenvelder, zo meldt Voetbal International. Na een medische keuring gaat Timber een contract voor meerdere seizoenen tekenen in De Kuip.

Timber stond niet alleen concreet in de belangstelling van Feyenoord. Ook PSV, Ajax en enkele clubs uit het buitenland waren geïnteresseerd om Timber over te nemen van FC Utrecht. De Rotterdammers hebben daardoor diep in de buidel moeten tasten voor een akkoord met de Domstedelingen.

Timber vond het nog te vroeg voor een stap naar het buitenland. Ajax viel uiteindelijk af omdat de jeugdinternational zichzelf meer ziet als een middenvelder. De keuze is mede door goede gesprekken met Trainer Arne Slot uiteindelijk gevallen op Feyenoord. Ook heeft hij uitgebreid gesproken met enkele spelers van Feyenoord.

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties