PSV neemt Til voor miljoenen over; Feyenoord grijpt mis

PSV neemt Til voor miljoenen over; Feyenoord grijpt mis

Guus Til kiest definitief voor PSV en negeert hiermee een aanbieding van Feyenoord. De aanvallende middenvelder heeft zondagochtend een medische keuring in Eindhoven doorstaan. De verwachtingen zijn dat hij snel zijn contract gaat tekenen.

Dit meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De beslissing van Til komt hard aan in Rotterdam, zo omschrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam de keuze van de middenvelder. Trainer Arne Slot had tot gisteren middag nog de hoop dat Til meeging op trainingskamp met Feyenoord naar Oostenrijk.

Update | PSV en Spartak Moskou akkoord over definitieve transfer
Til gaat zich voor meerdere jaren verbinden aan PSV. De Eindhovenaren hebben een akkoord bereikt met Spartak Moskou over een transfersom. In de media wordt gesproken over een bedrag van drie tot vier miljoen euro. Wanneer de FIFA akkoord gaat met een overstap van Rusland naar Nederland gaat Til voor vier seizoenen tekenen.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties