Til: ''Feyenoord zijnde moet je hier winnen''

Guus Til noemt de nederlaag tegen Elfsborg Feyenoord-onwaardig. De middenvelder zag de Rotterdamse club vooral slordig spelen in de verdediging. Ondanks de drie tegendoelpunten had Til wel het gevoel dat ze de controle over de wedstrijd hadden.

''Het gaat om 180 minuten en dan is het gewoon 6-3, maar het was natuurlijk niet top'', reageert Til op de vraag of hij blij is met het resultaat. ''Al vond ik wel dat ik blij vlagen het gevoel had dat we lekker aan het voetballen waren. Alleen waren we niet doelgericht vandaag. Na de eerste helft dacht ik ook: we zijn lekker positiespel aan het spelen, de bal gaat goed rond, maar tot doelkansen kwamen we niet.''

Feyenoord kreeg drie doelpunten tegen en dat is veel als je het vergelijkt met de afgelopen weken. ''Dat klopt! We vertelden in de kleedkamer ook al: het gaat om details. Daar wordt het verschil gemaakt en vandaag was dat niet goed. Met name ook de ingooi waardoor we een counter tegen kregen en ook uiteindelijk een doelpunt. Feyenoord zijnde moet je hier winnen. In topvoetbal moet het verdedigend aspect goed zijn. Vandaag had ik het gevoel dat het andersom was.''