Te Kloese wijst miljoenenbod van Tottenham Hotspur af

Te Kloese wijst miljoenenbod van Tottenham Hotspur af

Tottenham Hotspur FC heeft geprobeerd om Dennis te Kloese weg te halen bij Feyenoord. De algemeen directeur van de Rotterdammers heeft een miljoenenbod afgewezen en blijft Feyenoord trouw, zo meldt De Telegraaf.

''Ik ga niet ontkennen dat er een aanbod is gekomen, maar ik zeg meteen dat het mij niet heeft doen overwegen om met het gezin de boel weer op te pakken en te verhuizen'', vertelt Te Kloese. ''Ik ben bij Feyenoord gekomen om aan iets moois te bouwen en dat doen we met z’n allen. We zijn geweldig op weg en willen nog meer bereiken. Het zou raar zijn om zo snel al weer te stoppen bij Feyenoord.”

Tottenham Hotspur was van plan om Te Kloese aan te trekken als technisch directeur, nog voordat de club uit Londen overweegt om Slot als trainer aan te stellen. Net voor het einde van het titelgevecht van Feyenoord werd Te Kloese benaderd en gevraagd of hij vanaf 1 juli de verantwoordelijkheid wil nemen voor het technische beleid bij de club die al meer dan zestig jaar geen kampioenschap heeft behaald.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties