Te Kloese: ''Podium om te laten zien hoever we gegroeid zijn''

Feyenoord treft Shaktar Donetsk in de Europa League. De oude bekende van de Rotterdammers heeft afgelopen jaar een ware transformatie ondergaan en zet tegenwoordig vooral in op talentvolle spelers uit de eigen jeugd. Vanwege de oorlog in Oekraïne zal de wedstrijd in Warschau gespeeld worden. Algemeen directeur Dennis Te Kloese denkt dat de organisatorische kant te overzien is voor Feyenoord.

"Logistiek voorzie ik geen grote problemen", aldus Te Kloese voor de camera van RTV Rijnmond. "Het is natuurlijk een unieke situatie waar Shaktar in zit, aan de andere kant is het wel prettig dat we nu weten tegen wie we spelen en waar we spelen. We kunnen ons gaan organiseren en ons er op instellen."

De Kuip zal tijdens de thuiswedstrijd, dankzij een straf van de UEFA, niet helemaal vol mogen stromen. "We beginnen eind volgende week met de kaartverkoop en dan zal alles duidelijk gemaakt worden: de prijzen, waar iedereen zit en hoe", zo vervolgt Te Kloese. De algemeen directeur geeft ook nog aan dat er voor Europese wedstrijden in de toekomst geen sprake is van uitstaande voorwaardelijke straffen van de UEFA.

Te Kloese heeft de loting uiteraard gevolgd. "Je ziet de ploegen voorbij komen en dan denk je toch, buiten het feit dat je in deze fase van de competitie geen makkelijke ploeg meer te treffen is, dat het ook heel moeilijk is om te zeggen 'ik zou die of die willen hebben', want daar zou je op dit moment niet zo in moeten staan. Dit podium is voor Feyenoord fantastisch. Het is ook een schitterende uitdaging, natuurlijk voor ons elftal en iedereen in de organisatie, maar het is ook een podium om te laten zien hoever we gegroeid zijn. Er is zeker nog een kans om door te ontwikkelen en stappen vooruit te maken. Ik denk dat we daar trots op mogen zijn."

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties