Te Kloese over clausule in contract Slot: ''Arne heeft ambitie''

Te Kloese over clausule in contract Slot: ''Arne heeft ambitie''

Arne Slot heeft een clausule laten opnemen in zijn contract. De trainer van Feyenoord kan de Rotterdammers verlaten wanneer een club bereid is om een afkoopsom te betalen. Verslaggever Hans Kraay jr. meldt erbij dat de clausule alleen geldig is tijdens een zomerstop. Algemeen directeur Dennis te Kloese wordt naar uitleg gevraagd hoe het precies in elkaar zit.

''Daar zou ik best wat over willen zeggen, maar ik hoor net dat ik daar niks over mag zeggen'', vertelt Te Kloese in gesprek met ESPN. Kraay jr. neemt hier geen genoegen mee en vraagt door. ''Arne heeft ambitie en dat vind ik eigenlijk heel prettig. We moeten mensen binnen de club hebben die ambitie hebben. Dat betekent dat ze hard werken om zichzelf te laten zien en dat komt ten goede van de club. Als er op een gegeven moment een mogelijkheid is dan moet de club daar ook beter van worden voordat het contract afloopt.''

Alfred Schreuder presteert op dit moment matig bij Ajax. De achtervolger van Feyenoord op de ranglijst heeft de laatste vijf wedstrijden geen enkele overwinning geboekt. Kraay jr. stelt de vraag aan te Kloese of de Amsterdammers kans maken om Slot over te nemen. De algemeen directeur is duidelijk: ''Ajax? Die hoeft zeker niet te komen.'' Slot heeft bij Feyenoord een doorlopend contract tot medio 2025.

Transfermarkt
Te Kloese vertelt dat Feyenoord budget heeft om in de winterstop de selectie te versterken. Of dat ook gaat gebeuren is afwachten. ''Ik denk dat we altijd onze ogen moeten ophouden op kansen die ons elftal sterker maken. We hebben straks natuurlijk wedstrijden in de beker, Europees en competitie. Dus we moeten actief blijven op de transfermarkt. Er is geld, maar we moeten wel kijken naar wat voor spelers we binnenhalen. Er is een korte periode na de winterstop waarin jongens zich kunnen aanpassen. De markt is niet heel groot en ik denk dat ons elftal het goed heeft gedaan. Je moet wel altijd ambitieus en kritisch naar je elftal blijven kijken.''

Lees meer over
Arne Slot Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties