'Szymański bereikt akkoord met Fenerbahçe SK'

'Szymański bereikt akkoord met Fenerbahçe SK'

Sebastian Szymański keert niet terug in het shirt van Feyenoord. De 24-jarige aanvallende middenvelder maakt zo goed als zeker de overstap van FC Dinamo Moskou naar Fenerbahçe SK. Szymański heeft maandag een persoonlijk akkoord weten te bereiken met de Turkse club, zo meldt journalist Yağız Sabuncuoğlu.

Voor Feyenoord is het een flinke domper dat ze Szymański niet hebben kunnen binnenhalen. De club zag in hem de ideale speler om de positie van aanvallende middenvelder in te vullen en heeft daarom veel moeite gedaan om een nieuwe samenwerking tot stand te brengen. Echter, Szymański heeft al snel laten weten dat hij definitief afscheid wil nemen van Rusland en een permanente transfer wil maken.

Fenerbahçe SK had weinig moeite om tot een akkoord te komen met FC Dinamo Moskou. Het is niet bekend of Feyenoord een bod heeft uitgebracht bij de Russische club, maar ze waren al snel op de hoogte dat ze niet konden concurreren met de Turkse club. Uiteindelijk maakt Szymański een overstap voor een bedrag rond de veertien miljoen euro, dat door bonussen nog kan oplopen in de toekomst.

Feyenoord heeft een seizoen kunnen genieten van Szymański. De 24-jarige middenvelder speelde 29 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij zeven keer wist te scoren en negen assists heeft gegeven. Ook in de Europa League heeft hij zijn waarde laten zien door in negen wedstrijden een doelpunt te maken en drie assists te leveren.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties