Feyenoord neemt afscheid van spelers bij seizoensafsluiting

Feyenoord neemt afscheid van spelers bij seizoensafsluiting

Nu het seizoen 2022-2023 officieel voorbij is, kwamen de spelers en staf nog een keer samen op 1908. Na dit mooie seizoen met zowel goede prestaties in Europa als het behalen van de landstitel, is er op het trainingscomplex afscheid genomen van zes spelers.

Naast Ofir Marciano en Tein Troost met een vast contract ontvingen ook huurspelers Timon Wellenreuther, Oussama Idrissi, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański een mooi aandenken aan hun periode bij Feyenoord. Vervolgens sprak Arne Slot het zestal spelers nog toe met een dankwoord.

Terwijl Troost zijn carrière zal vervolgen bij NAC Breda, schrijft de club dat Rasmussen en Idrissi Feyenoord ook zullen verlaten en terugkeren bij hun clubs Fiorentina en Sevilla. Voor de gehuurde Wellenreuther en Szymański staat de optie voor een langer verblijf in Rotterdam nog open. Marciano zijn contract loopt af op donderdag 1 juni.

Lees meer over
Ofir Marciano Sebastian Szymanski Oussama Idrissi Jacob Rasmussen Timon Wellenreuther
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties