Szymanski gematigd tevreden: "Ik heb nog wel meer tijd nodig"

Szymanski gematigd tevreden: "Ik heb nog wel meer tijd nodig"

Sebastian Szymanski was een van de nieuwkomers die zondag direct een uitstekende indruk achterlieten bij Feyenoord. Met name in de eerste helft speelde de Pool een hoofdrol, met de assists op de goals van Patrik Wålemark en (de eerste van) Danilo. "Het was voor ons heel belangrijk dat we goed aan het seizoen begonnen, dus ik ben blij dat we dat ook gedaan hebben."

Szymanski kreeg in de eerste helft direct de mogelijkheid om te laten zien wat hij Feyenoord kan brengen. "Er lag veel ruimte om snel van kant te wisselen. We weten dat daar veel ruimte kan liggen, dus zo probeerden we te spelen. Daar maakten we ook de eerste goal uit", zei hij voor de camera van ESPN.

De middenvelder erkende dat Feyenoord meer tijd nodig heeft om beter op elkaar ingespeeld te raken, maar sprak in ieder geval van een goed begin. "En natuurlijk zullen deze drie punten ons meer vertrouwen geven. Ik hoop dat we in de volgende wedstrijd al kunnen laten zien dat we elkaar steeds beter begrijpen."

Over zijn eigen optreden was de Pool gematigd positief. "Het ging goed, maar om eerlijk te zijn heb ik wel nog meer tijd nodig. Ik moet fitter worden om negentig minuten te kunnen spelen. Ik ben heel blij dat ik mijn eerste wedstrijd voor Feyenoord achter de rug heb en ik hoop dat het de volgende wedstrijd nog een stuk beter gaat en ik weer een stukje fitter ben."

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties