Szymański: "Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken"

Szymański: "Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken"

Sebastian Szymański is dit seizoen een vaste kracht van trainer Arne Slot. Met het naderende einde van de competitie is de vraag wat de Feyenoord gaat doen met de koopoptie op de Pool. Zelf lijkt de international daar nog niet mee bezig te zijn en is hij vooral blij met zijn tijd in Rotterdam. In gesprek met PANNA! vertelt Szymański het wel mooi te vinden als hij mag blijven.

Mede door de situatie in Rusland, was het voor Feyenoord afgelopen zomer mogelijk om Szymański te huren van zijn werkgever Dinamo Moskou. "Ik trainde vorig jaar zomer eerst even mee bij Legia Warschau. Even aankijken wat er zou gebeuren. Diverse clubs toonden interesse, Feyenoord leek me de beste oplossing. De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig", vertelt Szymański over zijn keuze. "Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak."

Kampioenschap
Dat Feyenoord binnenkort weer kampioen zal worden is voor Szymański geen verrassing. Hij is erg lovend over zijn medespelers en Slot. "We hebben een team met heel goede spelers. We hebben jonge spelers, talenten en ook spelers met ervaring. De trainer weet ons elke keer precies uit te leggen wat we moeten doen, zodat iedereen het begrijpt. Het zou top zijn als dat straks het kampioenschap oplevert. Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken."

Koopoptie
Door de huidige situatie in Rusland is het voor Szymański duidelijk dat hij daar niet terug wil keren. Waar hij wel heen gaat, is ook voor hem nog niet duidelijk. "Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven."

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties