'Investeerders willen Szymański voor langere tijd vastleggen'

'Investeerders willen Szymański voor langere tijd vastleggen'

Investeerders willen Feyenoord deze zomer opnieuw helpen. Het bedrijfsleven wil ervoor zorgen dat Sebastian Szymański langer bij Feyenoord blijft. De Poolse aanvallende middenvelder speelt op dit moment op huurbasis in De Kuip. De Rotterdammers hebben in de onderhandelingen met het Russische Dynamo Moskou een koopoptie van tien miljoen euro bedongen.

Verschillende belangrijke figuren uit het bedrijfsleven werken aan een plan om de koopoptie voor de Poolse international te activeren en hem definitief weg te halen uit Rusland, ondanks de moeilijke politieke situatie daar. Dit schrijft 1908.nl. Feyenoord heeft het aanbod echter nog niet geaccepteerd. Het is niet bekend of de clubleiding een dergelijk voorstel ook ziet zitten.

Vanwege deze situatie is het momenteel lastiger voor Nederlandse clubs om zaken te doen met Russische partijen en ook de FIFA moet zich nog buigen over de transferkwesties voor het komende seizoen. Vorig jaar konden buitenlandse spelers en coaches in de Oekraïense en Russische voetbalcompetities hun contract opschorten tot 30 juni 2023, waardoor ze tijdelijk transfervrij waren.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties