Zaakwaarnemer Szymański sluit terugkeer naar Rusland uit

Zaakwaarnemer Szymański sluit terugkeer naar Rusland uit

Sebastian Szymański keert aankomende zomer hoe dan ook niet terug naar Rusland. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor Feyenoord en staat onder contract bij Dinamo Moskou tot de zomer van 2026.

De toekomst van Szymański is op dit moment nog onzeker, maar zaakwaarnemer Mariusz Piekarski sluit bij voorbaat uit dat de Pool volgend seizoen voor Dinamo Moskou zal uitkomen. Szymański heeft zich eerder al kritisch uitgelaten over de houding van de Russische club, waardoor een terugkeer al niet voor de hand lag.

Eind mei wordt er meer duidelijkheid verwacht over de toekomst van Szymański. Zaakwaarnemer Piekarski weet te vertellen dat de aanvallende middenvelder dolgraag bij Feyenoord wil blijven, maar dat de Rotterdammers aanlopen tegen de koopoptie van tien miljoen euro. Wanneer Feyenoord definitief Champions League-voetbal heeft veiliggesteld, gaan de betrokken partijen om de tafel.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties